Kærlighed og vækst

Jeg er certifceret Spirituel integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobias-skolen i juni 2016, hvor jeg har taget den 4 årige uddannelse af samme navn. En uddannelse der adskiller sig ved sit holistiske menneskesyn, og en alsidig, teoretisk såvel som praktisk særdeles velfunderet undervisning, der gør det muligt for mig at arbejde integrativt med både krop, sjæl og psyke. Aspekter af mennesket, som for mig hænger helt uløseligt sammen.

Jeg har siden 2012 haft klienter i terapi, og har dermed erfaring fra mange forskelligartede forløb. Derudover har jeg mere end 15 års personlig erfaring med både individuel terapi, gruppeterapi, parterapi, retræter, meditation og andre former for selvudvikling.

Jeg modtager kontinuerlig supervision og vejledning, fra en meget erfaren og veluddannet supervisor, for hele tiden at udvikle mig som terapeut, med henblik på at kunne møde dig så rent som muligt og hjælpe dig på bedst mulige vis gennem terapiforløbet, udfra lige præcis dine behov og dybeste længsler.

Jeg er iøvrigt gift, mor til et barn på 6 år og bonusmor for 4 børn i alderen 11-26 år. Min sammenbragte familie tæller yderligere min mands 2 ekskoner og deres nye mænd, samt en lille håndfuld halv- og bonussøskende.

Du kan læse mere om Tobias-skolen her:

www.tobias-skolen.dk

HJEM