Et gruppeterapeutisk forløb for SINGLER

Gruppeforløbet er for dig som er single, og som egentlig gerne vil parforholdet, drømmer om den store kærlighed og længes efter at forbinde dig dybt til et andet menneske, men af forskellige årsager, endnu ikke er lykkes i det.

Måske oplever du at dine parforhold før eller siden går i stykker, selvom der egentlig er mange gode ting at bygge på. Måske tiltrækkes du gang på gang af den samme type partner, velvidende at det ikke nødvendigvis er det allerbedste for dig. Og måske er det i virkeligheden det samme mønster, der gentagne gange, ender med at forårsage bruddet, selvom du mest af alt længes efter en dyb kærlighedsrelation der varer ved?

Er du nysgerrig på hvilke mekanismer, der ligger til grund for din situation, og har du lyst til at arbejde dybere med disse mønstre, og blive klogere på dig selv? Og har du mod på at lade besværlighederne transformere sig til muligheder? Så er gruppeforløbet for singler, måske interessant for dig. Her får du mulighed for at kigge på eventuelle uhensigtsmæssige overbevisninger og fastlåste adfærdsmønstre, som måske hindrer dig i at skinne igennem og blive mødt som den du dybest set er. Forløbet kan hjælpe dig, til at blive endnu mere bevidst om dine egne tilknytningsmønstre, og hvordan det påvirker dine relationer, og særligt dine kærlighedsrelationer. Gruppeterapien har til hensigt at skabe grundlag for et dybere arbejde med dig selv, med større bevidsthed på dit forhold til dig selv, og dine relationer til andre.

Et grundlag der giver mulighed for langsomt at genopbygge den kærlige relation til dig selv. Til med tiden at stå endnu mere bevidst og stærkt i dig, og dermed gøre dig i stand til at møde en fremtidig partner fra et mere sandt sted, hvor besværligheder bliver ensbetydende med muligheder for vækst og nye dybder i relationen.

Fordelene ved at arbejde i gruppefeltet er mange, og der er mulighed for at vække processer, som ikke på samme måde vækkes i den individuelle terapi. Vi vil i gruppen arbejde med relationerne, deltagerne imellem, bruge hinanden som kærlige spejl og lade de individuelle mønstre som her vækkes og udspilles, danne grundlag for det terapeutiske arbejde. Konkret vil dagene som udgangspunkt indeholde en blanding af kortere (teoretiske) oplæg, forskellige øvelser, samt procesarbejde.

Jeg anbefaler at man sideløbende går i et individuelt terapeutisk forløb, enten hos mig eller en anden terapeut, hvor det er muligt at arbejde mere i dybden med de individuelle grundtemaer. Dette er dog ikke et krav for at deltage i gruppeforløbet.

Har du lyst til at vi sammen skal kigge på, hvad der hindrer kærligheden i at tage bolig i dit liv, sådan for alvor, så ring og hør nærmere om gruppeforløbet for singler, og få mere information om hvad et sådan forløb evt kan gøre for dig.

Er det der med grupper ikke lige noget for dig, tilbyder jeg selvfølgelig også individuelle forløb.

Gruppen kører med min. 4 deltager og max. 8. Første gang er tirsdag den 10. november kl. 15.30 – 20.00. Forløbet strækker sig over 8 mødegange med 3-5 ugers interval.

Pris pr gang er 400 kr. I alt 3200 kr for hele forløbet. Vælger du at betale hele forløbet på én gang, får du en gang gratis, og prisen bliver dermed 2800 kr.

TILBAGE
HJEM